Tyvärr har denna rabattkod löpt ut fyra minuter sedan.
103°
Publicerad fem dagar sedan

Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Polerad Stål

1 424kr1 699kr(-16%)
39kr från Sverige
AlexTalstoi avatar
Delad av
AlexTalstoi
Gick med 2023
14
9

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Hem & Inredning deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

En lyxig sodastream av metall till ett bra pris!!

  • Fyll flaskan upp till påfyllningslinjen (endast med friskt, rent vatten) och fäst den på maskinen. Håll ned spaken som sitter på sidan tills du hör ett surr, tryck ned spaken igen om du vill ha mer bubblor. Sedan skruvar du loss flaskan.

  • Mycket smidig och enkel att använda. Bekvämt då du slipper släpa tunga flaskor hem från butiken. Ger perfekt kolsyrade drycker och ett exklusivt intryck i köket!

  • En Aarke-flaska ingår (80 cl) men kolsyrepatron behöver du köpa till. Kompatibel med kolsyrepatroner från Sodastream, AGA, Linde och många andra standardgascylindrar som är godkända för användning med kolsyratillverkare.

  • En Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin är elegant i sin design och står samtidigt stadig och robust på din köksbänk så att du kommer vilja att den står framme för att du alltid ska ha nära till ett glas härligt kolsyrat vatten!
Mer information från
Från Communityt
Ny kommentar

1 Kommentar

 avatar
  1. Community_Support avatar
    Stort tack för att du delar din deal! Vi har redigerat dealen något för att den ska vara i linje med vår standard och smidig för alla att använda (vi justerade det näst bästa priset enligt pricerunner). Tack för din hjälp!