Tyvärr har denna rabattkod löpt ut en minut sedan.
29°
Publicerad 4 mars 2024

App AI för Android med GPT-4-funktioner

GRATIS9kr
Delad av
hubble42
Gick med 2024
1
0

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Elektronik deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

AiAssist är en Android-app som erbjuder några funktioner för artificiell intelligens från GPT-4.

Skriv texter, svara på frågor, lösa problem med GPT-4 Skapa bilder från texter med DALL-E RIdentifiera objekt, ansikten, text och annat i bilder eller PDF med Vision.
Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

1 Kommentar

 avatar
 1. Mikael_Goeransson avatar
  Lät Gemini analysera appen:

  Analys av "Ai Assistant chat ask bot help"Appens namn: Ai Assistant chat ask bot help

  Utvecklare: Quiz Trivia game Millionaire quizizz erudite crack

  Plattformar: Android

  Betyg: 3.7 (av 5) på Google Play

  Antal nedladdningar: 50 000+

  Anledningar till skepsis:

  • Oklar utvecklare: Namnet "Quiz Trivia game Millionaire quizizz erudite crack" verkar inte vara namnet på ett legitimt företag eller en organisation. Det är möjligt att appen skapats av en oseriös aktör.
  • Få recensioner: Trots att appen har laddats ner över 50 000 gånger har den bara 94 recensioner. Detta kan tyda på att appen inte är så populär som den verkar vara.
  • Innehållsbeskrivningen är vag: Appens beskrivning på Google Play är vag och ger inte tillräckligt med information om vad appen faktiskt gör. Detta kan tyda på att appen inte är tillförlitlig.
  • Möjliga integritetsrisker: Appens integritetspolicy är inte tillgänglig på Google Play. Detta kan tyda på att appen samlar in användardata utan användarens samtycke.
  Rekommendation:

  Det finns skäl att vara skeptisk till "Ai Assistant chat ask bot help". Appens oklara ursprung, brist på recensioner, vaga beskrivning och potentiella integritetsrisker gör att det inte är rekommenderat att använda den.

  Slutsats:

  Det är inte rekommenderat att använda "Ai Assistant chat ask bot help". Det finns skäl att vara skeptisk till appens ursprung, tillförlitlighet och säkerhet. Om du letar efter en AI-assistent finns det många andra mer pålitliga alternativ tillgängliga.