Tyvärr har denna rabattkod löpt ut 27 sekunder sedan.
64°
Publicerad fem dagar sedan

Apple AirPods Pro 2nd gen (2023) med MagSafe Case (USB-C)

2 989kr3 290kr(-9%)
Delad av
gustafobergg
Gick med 2023
1
0

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Elektronik deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

AirPods Pro har upp till 2× mer aktiv brusreducering1, transparens och nu adaptivt ljud2 som automatiskt anpassar brusreduceringen så att du får bästa ljudupplevelse beroende på var du är och vad du gör under dagen.

•Adaptivt ljud blandar transparens och aktiv brusreducering på ett dynamiskt sätt, så att du får den bästa ljudupplevelsen i alla lägen.
• Upp till 2× mer aktiv brusreducering jämfört med föregående generation AirPods Pro så att ljud utifrån effektivt stängs ute när du lyssnar på musik i kollektivtrafiken eller behöver koncentrera dig1.
• Transparens innebär att ljud utifrån släpps in så att du kan höra vad som händer runtomkring dig.
• Konversationsfokus sänker volymen och förstärker rösten hos personen framför dig, samtidigt som bakgrundsbruset minskas så att du enklare kan prata med personer i närheten medan du använder AirPods Pro2.
• Personanpassad volym finjusterar automatiskt din lyssningupplevelse som du vill ha den i varje ögonblick2.
• Personanpassat rumsligt ljud ger en unik surroundupplevelse. Med dynamisk huvudspårning omsluts du djupare av musik och film3.
• Fyra par silikontoppar följer med – även i storleken extra small för att passa öron i alla storlekar.Topparna bildar en akustisk isolering som stänger ute buller och får dina AirPods Pro att sitta stadigt.
webhallen Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

2 Kommentarer

 avatar
  1. Oakmountain avatar
    Tack!
  2. Community_Support avatar
    Vi uppskattar att du delar din första deal med oss! Vi har justerat dealen lite för att den ska passa vår standard och vara lätt för alla att använda. Tack för ditt engagemang