Denna dealen går ut på 25 juli 2024 kl 21:59
99°
Publicerad 7 juni 2024

EA Sports FC 24 har nu "Euro 2024" (Gratis att ladda ner)

Mark avatar
Delad av
Mark Country Manager
Gick med 2023
472
129

Om denna deal

Ladda ner GRATIS DLC idag, i olika format - Gäller till 25 juli.

"Hej allihop, jag heter Alexandru Marin, huvudproducenten för UEFA EURO 2024-läget i EA SPORTS FC 24. Jag inbjuder dig att uppleva den europeiska scenen i en levande och autentisk atmosfär. Återupplev matcher i verkligheten, ändra historiens gång, eller ta på dig armbindeln och leda ditt favoritlag för att vinna den prestigefyllda Henri Delaunay Cup."

Trailer:Gå in i UEFA EURO 2024-action med final-, semifinal- och gruppspelsmatcher tillgängliga på nio autentiska arenor. Välj en sida från något av de 24 kvalificerade lagen, eller skriv om historien med något annat europeiskt landslag som finns tillgängligt i EA SPORTS FC 24, och spela mot vänner lokalt eller mot CPU AI.

Njut av matchen "Dagens match", uppdaterad med varje matchdag i verkliga turneringar fram till finalmatchen.

UEFA EURO 2024™-TURNERINGAR


Spela den mest autentiska UEFA EURO 2024-upplevelsen med verkliga arenor, sändningspaket, matchboll och den eftertraktade trofén, för att få turneringens atmosfär till din skärm. Dyk in i det officiella turneringsläget och spela med lag som kommer att delta i UEFA EURO 2024-turneringen.

För de som vill skriva om historien kan du skapa en anpassad turnering som låter dig spela med europeiska lag och spelare som inte klarade av.

LEDA DIN NATION


Spela som en individuell spelare eller skapa din egen anpassade Avatar som kapten för det lag du väljer på vägen till Berlin. När du spelar igenom stadierna kan du kontrollera just den spelaren eller hela landslaget. Genomför träningsövningar före varje match för att tjäna upp till sju spelstilar och förbättra ditt spel när du leder ditt land.

ONLINEVÄNNER


Upplev UEFA EURO 2024 Final-atmosfären på Olympiastadion Berlin när du återupplivar din tävlingsanda med vänskapsmatcher online. Dessa låter dig utmana vänner genom att använda något av de 24 kvalificerade lagen eller från något annat europeiskt landslag som är tillgängligt i spelet. Online Friends cross-play kommer att vara tillgängligt för spelare på samma plattformsgeneration.

DEN EUROPEISKA RESEN


Ge dig ut på den europeiska resan och tjäna belöningar i dina favoritspellägen genom att slutföra utmaningar med tema kring de olika sätten att spela UEFA EURO 2024. Genom att klara alla utmaningarna får du en belöning för att ge dig ut på en ny resa. Den slutliga belöningen kommer att avslöjas efter att turneringen är slut.
Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

4 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
 1. Gus88 avatar
  Detta ska testas omedelbart!
 2. Gregers112 avatar
  Vilken jävla skam
 3. Eric_Broström avatar
  Vart hittar man så man kan ladda ner det gratis
 4. Isak.34858 avatar
  Fattar inte e de själva spelet
 avatar