Tyvärr har denna rabattkod löpt ut fyra minuter sedan.
121°
Publicerad sex dagar sedan

[Gratis] Epic Games ger bort Dakar Desert Rally (ladda ner innan 22/2)

GRATIS250kr
Delad av
Mark Country Manager
Gick med 2023
199
69

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Spel & Gaming deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Spelet är ditt permanent om du laddar ner det innan den 22 Februari.

Dakar Desert Rally är det största terrängäventyr som utvecklats hittills. Spelet är värd för hastigheten och spänningen från det längsta rallyloppet på planeten från Amaury Sport Organisation. Den innehåller ett brett utbud av fordonslicenser tillverkade av de ledande fordonsföretagen, inklusive motorcyklar, bilar, lastbilar, fyrhjulingar och SSV. Dessutom erbjuder den unika utmaningar för de mest passionerade när det gäller terräng- och racingsimulering. Visa upp dina körkunskaper i onlinetävlingar mot andra spelare eller utforska ödemarker i enspelarläge.


Dakar Desert Rally Deluxe Edition inkluderar basspelet och Dakar Desert Rally Battle Pass. Dakar Desert Rally Battle Pass inkluderar 2 omedelbara fordonsupplåsningar från dag ett: DAF Turbo-Twin-lastbilen och Peugeot 405 Turbo 16, samt 5 DLC-paket som fortfarande kommer med nya fordon, en ny karta och 2 nya rallybilar för evenemang.


Mer än 30 etapper med rallytävlingar från 2020, 2021 och 2022 Dakar Rally-tävlingar inklusive officiellt licensierade fordon, lag och förare i multiplayer- och enspelar läge. Allt i en öppen värld där du inte bara har spår och vägar att cirkulera. Detta spel är också kompatibelt med ett brett utbud av rattar för att uppleva körningen till fullo.


Årstider och dynamisk meteorologi
I Dakar Desert Rally kan du uppleva de fyra årstiderna och dag- och nattcykeln, som inkluderar sandstormar, brännande öknar, intensivt regn och snö, gripande lera och andra hinder som inte kommer att göra det lätt för dig. mot seger .

Single player och online multiplayer
Prova singel storymode i rally raid-disciplinen eller tävla i multiplayer online med dina vänner.

Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

1 Kommentar

 avatar
  1. Gus88 avatar
    My man