Alla säljare
Tyvärr har denna rabattkod löpt ut en minut sedan.
50°
Publicerad 8 november 2023

Gratis till kattungar - Få hemskickat ett provpaket med ROYAL CANIN

Delad av
Gus88
Gick med 2023
7
17

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Familj & Barn deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Förstår att det kan se ut som att jag är värsta kattälskaren nu med min profilbild på en katt osv. men så är det inte, jag har ingen katt och gillar knappt katter. Dock älskar jag freebes

Snubblade på denna dealen som någon kanske har nytta av:

Har du en kattunge som är upp till 12 månader gammal? Om ja, har vi ett fantastiskt erbjudande för dig. Genom att registrera din kattunge i medlemsklubben ROYAL CANIN® Friends, får du ett provpaket med ROYAL CANIN® våtfoder för kattungar direkt hem till dig. Detta är ett utmärkt sätt att introducera din kattunge för näringsrikt och välsmakande foder.

Men det stannar inte där! Som medlem i ROYAL CANIN® Friends får du även en rabattkupong via e-post, vilket ger dig 150 kr rabatt på ditt nästa köp av ROYAL CANIN®-foder för kattungar i butik. Detta är en fantastisk möjlighet att spara pengar samtidigt som du ger din kattunge det bästa fodret.

Observera att detta erbjudande gäller så långt lagret räcker, så se till att registrera dig och din kattunge i medlemsklubben snarast möjligt för att inte missa detta erbjudande.

Välkommen till ROYAL CANIN® Friends och ge din kattunge en hälsosam start på livet!
Mer information från
Från Communityt
Ny kommentar

0 Kommentarer

Frågor? Åsikter? Förslag?