Tyvärr har denna rabattkod löpt ut två minuter sedan.
66°
Publicerad fyra dagar sedan

Jabra Elite 7 (Marinblå eller Svart)

999kr1 299kr(-23%)
Fri från Sverige · Elgiganten
Henrik_Sverngard avatar
Delad av
Henrik_Sverngard
Gick med 2023
4
1

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Elektronik deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Utöka din aktiva livsstil med Jabra Elite 7 Active true wireless in-ear-hörlurar med IP57-vattenresistens och en 4-mikrofons uppsättning täckt med ett SAATI Acoustex-nätmaterial. Hörlurarna har bra batteritid och är kompatibel med röstassistenter. Tack vare ShakeGrip -materialet hålls hörlurarna säkert och bekvämt i öronen för att hjälpa dig njuta av ditt träningspass.
 
True Wireless
Jabra Elite 7 Active erbjuder kvalitetsljud utan en enda kabel mellan öronsnäckorna eller enheten för att skapa en äkta känsla av frihet och flexibilitet.
 
Aktiv brusreducering
Med justerbar aktiv brusreduceringsteknik som drivs av fullt justerbar digital ANC och dubbla reglage bestämmer du hur mycket brus du vill blockera. Stäng av det omgivande bullret helt, så att du verkligen kan uppskatta skönheten i din musik även när du är på väg till jobbet eller går på en bullrig gata.
 
HearThrough -teknik
När du befinner dig i en situation där du behöver eller vill veta vad som händer runt omkring dig och inte vill stänga av din musik helt, slå bara på HearThrough -läget. Oavsett om du behöver vara medveten om trafiken, lyssna på ett meddelande eller beställa en kaffe, kan HearThrough justeras för att passa alla situationer.
 
Premiumljud
Jabra Elite 7 Active levereras med en 4-mikrofon array täckt med ett SAATI Acoustex mesh-material för vindbrusskydd.
 
Kraftfullt batteri
Elite 7 Active-hörlurarna erbjuder 8 timmars oavbruten lyssning och 30 timmar total batteritid med laddningsfodralet, även med ANC påslagen. Behöver du en snabb laddning? En 5 minuters snabbladdning ger dig mer än en timmes extra lyssningstid.
 
Jabra Sound +
Anpassa ljudet via Jabra Sound + -appen som gör att du kan justera en equalizer efter ditt eget tycke.
 
MySound
Få det perfekta ljudet just för dig med MySound -funktionen som gör att du kan anpassa musikupplevelsen efter din hörsel. Resultatet är perfekt balanserad musik som låter precis som den ska.
 
Röstkontroll
Anslut din Jabra Elite 7 Active till Alexa eller Google Assistant och få all information du behöver direkt i dina öron, oavsett om det handlar om information om lokala evenemang, väder eller att meddelanden ska läsas direkt för dig.
Elgiganten Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

4 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
 1. Elianos_Budak avatar
  Bra Julklapp!
 2. JonasViking avatar
  Julklapp
 3. Ove115 avatar
  Jag har de här och de är fantastiska - särskilt för löpning!
 4. Mark avatar
  Älskar att dina tips är så utförliga 🙌
 avatar