Alla säljare
Tyvärr har denna rabattkod löpt ut 52 sekunder sedan.
114°
Publicerad 21 november 2023

NUXE Organic GÅVO-SET Serum + Cleansing Water (Vegansk)

186kr463kr(-60%)
Delad av
ce11
Gick med 2023
3
8

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Hälsa & Skönhet deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Bara serumet kostar 259kr på billigaste stället perfekt för att ge i Julklapp eller annat.

Info från sidan:

NUXE, som är ett kraftpaket inom ekologisk hudvård, presenterar detta lyxiga ansiktsset med två viktiga produkter som saknas i ditt badrumsskåp. Den veganska duon består av ett rengöringsvatten och ett antioxidantserum, som är fulla av nyttigheter för att ge en välmående och hälsosam hy.

Vegansk

Moringa Seeds Micellar Cleansing Water (200ml)
Unna dig en verkligt uppfriskande upplevelse med detta rengöringsvatten. Det lätta och vårdande micellära vattnet glider över din bas och tar enkelt bort alla spår av SPF eller makeup utan att huden känns avskalad eller stram. Rengöringen ger en grundlig rening och arbetar för att minimera risken för finnar och blemmor genom att hjälpa till att extrahera smuts och smuts från dina porer. En infusion av moringafröextrakt uppmuntrar formeln att eliminera förorenande partiklar, medan 99 % naturliga ingredienser gör att du kan vara säker på att endast de snällaste och mest skonsamma komponenterna kommer i kontakt med din hud.

Chai Seeds Essential Antioxidant Serum (30ml)
Ge näring till din hy med detta vårdande serum. Den lätta formulan sveper över huden och absorberas snabbt för att låsa in fukt och undvika att det blir några feta, klibbiga rester kvar. En infusion av chiafröextrakt gör att serumet är intensivt föryngrande, med antioxidativa egenskaper som skapar en kraftfull skyddande barriär över din bas, som skyddar den från hårda yttre angrepp. Serumet är aromatiskt och fräscht och verkar för att stärka sinnena och skapa en illusion av strålglans och ljusstyrka, medan en boost av C-vitamin ger en injektion av ljusstyrka och en ungdomlig glöd. Med 99 % av ingredienserna i serumet från naturligt ursprung och 78 % från ekologiskt jordbruk kan du vara säker på att endast de snällaste och mest skonsamma ingredienserna omsluter din hy.
Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

0 Kommentarer

Frågor? Åsikter? Förslag?