Tyvärr har denna rabattkod löpt ut 56 sekunder sedan.
307°
Uppdaterad fyra dagar sedan

[PRISFEL] Aculief Wearable Acupressure Clip (XS)

18,99kr168kr(-89%)
Delad av
Stepan
Gick med 2023
97
38

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Hälsa & Skönhet deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Priset på den officiella webbplatsen är 168 kr: aculief.com/pro…ief

Jag har aldrig använt något liknande, men det finns många bra recensioner. Jag tror att för 18 kr kan det vara värt att prova den här enheten

769_1.jpg
 • Bärbar batteripress: Aculief är en kompakt akupressurenhet som trycker på LI4 akupressurpunkten på handen, som ligger mellan tummen och pekfingret. Den utvecklades för att lindra spänningar och naturligt lindra huvudvärk hela dagen.
 • Naturlig lindring av huvudsmärtor och migränder: Akupressur mot huvudvärk är ett helt naturligt, medicinfritt alternativ för människor som vill lindra smärta som orsakas av återkommande huvudvärk, migrän, ögonproblem och feber. Massageapparaten med tryckpunkt kan också hjälpa till att stärka ditt immunförsvar.
 • Stressminskning när du är på språng: Detta är ett diskret och mobilt sätt att lösa nackspänningar för att lindra obehag samtidigt som du bibehåller en aktiv livsstil. Medan andra akupressur- och akupunkturenheter som akupressurmattor kan vara skrymmande, följer akulief överallt.
 • "För optimal passform: För bästa resultat bär du Aculief på handen som du använder mindre och placerar huvudvärk akupressurklämman på akupressurpunkten LI4, som ligger mellan tummen och pekfingret. Migrä akupressur klämman passar som gjuten och vi har flera storlekar och färger för att passa våra kunders smak! "
 • "Problemfri retur: Vi vet att erfarenheten av personligt välbefinnande är individuell och därför erbjuder vi en okomplicerad returpolicy. Kontakta Aculief inom 60 dagar efter ditt köp. Använd inte Aculief Akupressur Clip migrän om du är gravid eller har en nylonallergi.
Amazon.se Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

3 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
 1. Ove115 avatar
  oh wow det är billigare än de falska från TEMU
 2. Carsten_Ohlsson avatar
  Endast xs som säljs för detta pris, passar enbart till småbarn eller om du har mycket små händer.
  Stepan avatar
  Författare
  Åh tack, du har rätt

  Jag uppdaterade titeln (redigerat)