Tyvärr har denna rabattkod löpt ut 52 sekunder sedan.
179°
Uppdaterad en månad sedan

[PRISFEL] YMYNY sidobord 40 x 26 x 61.5 cm, set med 2

300kr800kr(-63%)
Delad av
Stepan
Gick med 2023
122
40

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Hem & Inredning deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Ett nytt prisfel på Amazon

767-cuV9z.jpg
Jag tror att det är ett prisfel eftersom 1 styck kostar 399 kr.767-Z75gk.jpg
  • Utseende design: Klassiskt och modernt utseende, C-formad ramdesign, kombinerar skönhet och bekvämlighet. Om en liten hylla läggs till i mitten kan du lagra små föremål som din fjärrkontrollnyckel.
  • Robust konstruktion: Metallramen på soffbordet är rent svetsad och har förstärkningsinställningar under. Den har en stark stabilitet och är inte lätt att skaka. Med en stark lastkapacitet ökar den halkfria designen på underfoten också stabiliteten och skyddar samtidigt ditt golv.
  • Högkvalitativa material: Sängbordet är tillverkat av högkvalitativa material, varje bit råmaterial har genomgått en strikt kvalitetskontroll, ytan är ren och slät, lätt att rengöra, rostfri och korrosionsbeständig, hållbar, du kan lita på den. Mått: 40 x 26 x 61,5 cm.
  • Brett användningsområden: I ditt vardagsrum, bredvid soffan, bredvid sängen, du behöver den, använd det som ett sidobord, soffbord, laptopbord, snacksbord, håll dina favoritsaker alltid till hands så att du inte behöver springa runt för att hämta något.
  • Lätt att montera: Installationen kan utföras med bilder och texter enligt installationsanvisningarna. Delarna är alla märkta med nummer och monteringen är mycket enkel. Skulle det inte vara bättre att ha två sidobord samtidigt? Låt din familj njuta av dem samtidigt.
Amazon.se Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

0 Kommentarer

Frågor? Åsikter? Förslag?