Tyvärr har denna rabattkod löpt ut två minuter sedan.
331°
Publicerad 7 november 2023

PS Plus Månadsspel (November) - Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers, Aliens Fireteam Elite

Delad av
Stepan
Gick med 2023
29
28

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Spel & Gaming deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Mafia II: Definitive Edition | PS4
För första gången någonsin får du uppleva kriminaldramat Mafia II i ett paket, remastrat och presenterat i fantastiska HD-detaljer. Lev livet som en gangster under den organiserade brottslighetens gyllene era. Krigshjälten Vito Scaletta blir indragen i maffian i hopp om att kunna betala sin fars skulder i Empire Bay, NY, efter andra världskriget, en stad full av möjligheter och där den organiserade brottsligheten blomstrar tack vare de blomstrande industrierna i efterkrigstidens Amerika. Tillsammans med sin kompis Joe arbetar Vito för att bevisa vad han går för och klättrar på familjestegen genom att begå brott som ger större belöning, status och konsekvenser.

Dragon Ball: The Breakers | PS4
I detta asymmetriska actionspel online försöker ett team på 7 vanliga medborgare överleva Raider (en klassisk Dragon Ball-rival som Cell, Frieza och Buu), som kommer att jaga dem och under spelets gång utvecklas till en ostoppbar kraft. Att fly kommer inte att vara så lätt: samarbeta med andra medan det fortfarande finns tid, men Raider eller andra överlevandes beslut kan tvinga dig att göra det ensam. Som Raider får du överväldigande krafter att jaga och utplåna överlevande. Bemästra varje Raiders unika förmågor för att spåra, fånga dina offer för att utvecklas och bli ännu mäktigare! Oavsett om du är en Raider eller en Survivor kan du välja din utvecklingsväg och låsa upp färdigheter, skins och föremål för att finjustera din egen personliga strategi för att fly som Survivor eller triumfera som Raider.

Aliens Fireteam Elite | PS4, PS5
Upptäck vad som döljer sig i ruinerna och grottorna under jorden i detta överlevnadsskjutspel i tredje person som utspelar sig i Aliens-universumet. Spela med upp till två spelare eller AI när du kämpar dig igenom fyra kampanjer för att utforska mysteriet på en ny planet, LV-895. Bygg din Marine som du vill. Gå upp i nivå i var och en av sex unika klasser eller bli mästare i en. Välj ditt vapen - allt från magnum och SMG till raketgevär - och använd över 130 unika förmåner för att skapa din egen version. Bygg upp ditt eldteam med fokus på klassammansättning, förbrukningsvaror och vapen för att besegra Xenomorphs, klara Challenge Card-banor eller spela olika spellägen med vänner. Spräng dig igenom horder av Xenomorphs, undvik livsfarliga Prowlers och Spitters, och sätt upp försvarspositioner för att hålla dig vid liv tillräckligt länge för att få ditt team i säkerhet.
PlayStation Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

5 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
  1. TinaTechie99 avatar
    Spelen som är till PS4 funkar bara till det eller till ps5 också? Mafia 2 låter roligt, någon som testat?
    Gus88 avatar
    Ja det funkar bra.. Mafia2 är skoj