Nya
Publicerad fyra minuter sedan

Razer Opus X trådlöst headset

424kr920kr(-54%)
Fri ·
Delad av
hugo.9191
Gick med 2023
41
11

Om denna deal

Bra pris på Razer Opus X headset, det är dubbelt så dyrt i andra butiker. Det finns dock bara i rosa färg till det här priset

  • Aktiv brusreduceringsteknik (ANC) för en avbrottsfri ljudupplevelse var du än är: Oavsett om du lyssnar på dina favoritspår, tittar på en film eller spelar kan du eliminera alla distraktioner med aktiv brusreducering (ANC) som hittar och annullerar oönskat omgivningsljud.
  • Bluetooth 5.0 för bättre tillförlitlighet, energieffektivitet och räckvidd: Med högre bandbredd, längre räckvidd och lägre strömförbrukning erbjuder Bluetooth 5.0 en tillförlitlig trådlös anslutning som är energieffektiv och ger längre batteritid.
  • 60 ms anslutning med låg latens för mer synkroniserad gaming på Bluetooth-enheter: Aktivera spelläget för att aktivera headsetets trådlösa prestanda medan du spelar eller tittar på videor på Bluetooth-enheter för en smidigare upplevelse.
  • Specialanpassade 40 mm element för ett klart och uppslukande ljud: Opus X är utrustade med specialanpassade 40 mm-element och ger en laddad ljudupplevelse som höjer din upplevelse och levererar klara diskanter och mellanregister samt en djup och kraftfull bas.
  • Inbyggda mikrofoner för röstklarhet under video- och telefonsamtal: Med inbyggda mikrofoner för röstkommunikation gör Opus X att du alltid hör alla under konferenssamtalen – och att de hör dig – med perfekt klarhet.

1454-3GXvC.jpg
Amazon.se Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

0 Kommentarer

Frågor? Åsikter? Förslag?