Tyvärr har denna rabattkod löpt ut två minuter sedan.
64°
Publicerad sju dagar sedan

RPG Maker XP [GRATIS] för PC (Steam) - Gör egna spel

GRATIS275kr
Steam
Delad av
Mark Country Manager
Gick med 2023
193
68

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Spel & Gaming deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

RPG MAKER erbjuder möjligheten att skapa ditt eget unika rollspel utan att du behöver kunna koda eller liknande. - Just nu helt gratis på steam, ladda ner innan 19/2 så är det ditt föralltid.

Genom att förbättra driftsmiljön kan programmet nu stödja en fullfärgsskärm och kraftigt förbättrade grafikmöjligheter. Tack vare stödet för PNG fullfärgsläge och alfakanal kan du justera inställningar för grafisk transparens och ställa in den transparenta färgen. RPG Maker XP innehåller tre nivåer av kartor, så att du kan skapa komplexa kartor i flera lager. Programmet innehåller en grundläggande uppsättning grafik och ljud som du kan använda och ändra utan extra kostnad. Du kan också importera din egen grafik och ljud för att verkligen få ditt spel att sticka ut.

RPG MAKER XP är utrustad med Ruby Game Scripting System (RGSS1), som är baserat på Ruby-språket och anpassat specifikt för detta program. Även om RGSS kan ta lite tid att bemästra, är det ett kraftfullt verktyg för att helt anpassa ditt spel. Du kan använda RGSS för att ändra utseendet, känslan, ljudet och spelet i ditt spel. Om programmering bara inte är din starka sida kan du lita på en mängd olika användarskapade skript som delas i RPG Maker-communityt.

RPG MAKER XP är perfekt för både nybörjare och experter.

Trailer:
Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

3 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
  1. Sara21 avatar
    Verkar kul, är det tidskrävande?
  2. Toralf avatar
    Minecraft för vuxna
  3. splintersson avatar
    Nedladdat, tack! Ska prova lite senare i år.
 avatar