Tyvärr har denna rabattkod löpt ut två minuter sedan.
330°
Uppdaterad fem timmar sedan

"Surviving the Aftermath" + "Earthlock" (Windows PC) gratis i Epic Games Store

GRATIS309kr
Stepan avatar
Delad av
Stepan
Gick med 2023
17
7

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Spel & Gaming deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Uppdatera 1
Sista chansen att få den gratis!
Från den 16 november klockan 17.00 kan du lägga till spelet i ditt bibliotek gratis i en vecka. När du väl har lagt till det behåller du spelet, det finns kvar i ditt bibliotek och kan alltid laddas ner och spelas i efterhand.

107_1.jpg
Surviving the Aftermath

Se till att din koloni överlever och frodas i postapokalypsen! Resurser är sällsynta, men nya möjligheter uppstår också. Bygg en katastrofsäker koloni, skydda dina kolonister och civilisera en ödelagd värld!

107_1.jpg
EARTHLOCK

Ett livs äventyr börjar för ökenskattjägaren Amon när han möter en underbar varelse i sin hemby Zaber. I detta turbaserade fantasy-RPG får du följa med honom och andra unika hjältar på deras oförglömliga resa genom Umbras värld - en vacker, mystisk planet där livet är hårt eftersom det inte har roterat sedan urminnes tider.

Du har ett oöverträffat urval av anpassningsbara karaktärer till ditt förfogande. De har alla sina egna personligheter och bakgrunder. Vid deras sida kommer du att söka efter skatter, utforska nya områden och kämpa dig från sidan av evig dag till mörker av evig natt. Om du vill rädda Umbra måste du först avslöja planetens hemligheter, avslöja dess skuggor och besegra en ondska bortom dina vildaste drömmar.

Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

2 Kommentarer

 avatar
  1. Toralf avatar
    Jag visste redan om det, men tack för påminnelsen, kommer att lägga till det i min samling nu! Förresten borde nästa gratisspel från EpicGames vara riktigt coolt, det är Deliver Us Mars.
    Stepan avatar
    Författare
    Tack! Vill du lägga till ett inlägg om Deliver Us Mars?