Alla säljare
Tyvärr har denna rabattkod löpt ut 52 sekunder sedan.
59°
Publicerad 4 december 2023

TCL 98" MQLED80 4K MINI-LED Smart TV (2023)

39 990kr69 990kr(-43%)
Delad av
assz91
Gick med 2023
1
0

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Elektronik deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Förbättra ditt spelande och titta på ditt favorit-TV-innehåll i otrolig kvalitet tack vare TCL 98" MQLED80 4K MINI-LED Smart TV. AiPQ 3.0-processor och Dolby Vision levererar exceptionella bilder medan flera funktioner förbättrar din gamingupplevelse.

Mini-LED-teknik
Över 1 000 intelligenta bakgrundsbelysningszoner arbetar oberoende av varandra när de dimmas eller ljusregleras för att ge dig revolutionerande djup och skarp kontrast.

4K Ultra HD-upplösning
4K Ultra HD-upplösning öppnar en helt ny värld av TV-tittande. Njut av fyra gånger fler pixlar (3840 x 2160) jämfört med Full HD-TV (1920 x 1080). Du kan uppleva bästa möjliga rörelseskärpa, kontrast och exakt färgåtergivning.

AiPQ 3.0-processor
AiPQ 3.0-processorn är en förstklassig ljud- och bildprocessor som ser till att din TCL TV får en otrolig prestanda. Allt ditt innehåll bearbetas i realtid för att uppskala ljud och bild i enlighet med den omgivande miljön. Det innebär inte bara blåare hav och frodigare skogar, utan även optimerat ljud som dynamiskt kompenserar för förvrängningar baserat på din valda volym.

HDR med Dolby Vision
HDR-tekniken med Dolby Vision levererar över en miljard rika färger, oavsett om du tittar på Blu-ray eller streamar media. HDR-effekten förbättrar också kontrasten och färgåtergivningen genom att uppskalning av befintligt innehåll så att bilden ser så levande ut att den verkar som om den vill hoppa ut från skärmen.

Google TV
Operativsystemet Google TV ger enkel tillgång till en värld av underhållning. De intuitiva menyerna ger personliga rekommendationer för filmer, videor, serier, låtar, spel och mycket mer. Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att underhållas. Utforska appar i Google Play och ladda ner dina favoriter. Ju mer du använder din Google TV, desto mer kommer du att njuta av den.

Inbyggd Google Assistent
Hittar du inte fjärrkontrollen? Använd bara rösten eftersom den här TV:n har inbyggd Google Assistant. Hitta all underhållning och titta på filmer, serier på streamingtjänster, använd den för att söka efter rekommendationer, samt kontrollera dina andra smarta hemenheter.

Imponerande gamingfunktioner
Uppgradera ditt spelande och njut av en smidig upplevelse utan oskärpa med AMD FreeSync Premium Pro-teknik som optimerar varje bilds flyt i realtid och möjliggör upp till 144 Hz uppdateringsfrekvens. Med Auto Low Latency Mode slår din TV också automatiskt på spelläget för att minska inmatningsfördröjningen till 5,7 ms, vilket ökar responsiviteten hos dina kontroller. Njut av HDR-spel utan hackning eller laggning tack vare tekniken för variabel uppdateringsfrekvens. Dynamic Tone Mapping startar när du installerar din konsol och optimerar omedelbart HDR-inställningarna så att du inte missar några detaljer och kan se perfekt i både ljusa och mörka scener.

Förpackningen innehåller
- TCL MQLED80 Smart TV
- Fjärrkontroll
- Strömkabel
- 2 x AAA-batterier
- Dokumentation
Elgiganten Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

6 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
 1. Community_Support avatar
  Vi uppskattar att du delar din första deal med oss! Vi har justerat dealen lite för att den ska passa vår standard och vara lätt för alla att använda. Tack för ditt engagemang!
 2. Bekim avatar
  Grymt 🏼
 3. splintersson avatar
  Sjukt stor tv
 4. Gus88 avatar
  Vilket monster detta är alltså
 5. theo avatar


  (redigerat)
 6. Fontan avatar
  Jag har denna fast 85” sjukt najs tv!
 avatar