66°
Publicerad 23 timmar sedan

Turtle Beach Atom kontroller i konsoltyp till iPhones

523kr1 090kr(-52%)
Delad av
hugo.9191
Gick med 2023
40
11

Om denna deal

Så vitt jag vet finns det inte så många mobila styrenheter från bra märken. Jag har en Backbone-kontroller som är ganska bra och det verkar som om Atom är ett bra alternativ som också är lite billigare.

Här är en youtube-recension (och jämförelse med den välkända Backbone).  • Kompakt och komfortabel - En Atom fälls ihop magnetiskt till en smidig kompakt form som får plats i fickan eller i den medföljande b ärpåsen. Dessutom har den ett ergonomiskt handtag och kontroller i konsoltyp som ger en välkänd spelupplevelse även på mobiler.
  • Bluetooth-anslutning med låg latens - Atom ansluts till din iPhone via en Bluetooth-anslutning med låg latens och de båda oberoende modulerna ansluts via vår egen trådlösa 2,4 GHz-länk.
  • Byggd för spel via molnet - Ta konsolupplevelsen med dig och spela dina favoritmobilspel via molnet med Xbox Game Pass, GeForce Now, Steam Link och mycket mer.
  • Konsolens kontroller - Atom har alla välkända reglage du är van vid från en Xbox-kontroll. Tumreglage i fullstorlek, d-pad, bumpers, triggers och ABXY-knappar ger exakt kontroll och snabb respons på alla spel från molnet.
  • Går att justera efter din iPhone - Passar alla iPhone 11-modeller och senare med inbyggda klämmor och medföljande gummikuddar. Kommer även att passa de flesta tunna och anpassningsbara iPhones-skal.
Amazon.se Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

1 Kommentar

 avatar
  1. Toralf avatar
    Köper jag detta kommer jag inte vara välkommen hem längre