Fungerande Apoteket rabattkoder och erbjudanden

Missa inte de bästa Apoteket kampanjkoderna under juni 2024

20%Rabatt
Rabattkod
Upphör snart

Med Apoteket kampanjkod får du 20% rabatt på ett köp

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-06-23
20%Rabatt
Rabattkod

Gå med i kundklubben och få en 20% Apoteket rabattkod

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-11-22
5%Rabatt
Rabattkod

Spara 5% med Apotekets seniorrabatt

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-11-20
15%Rabatt
Rabattkod

Få 15% studentrabatt med Apoteket rabattkod på köp över 350 kr

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-11-27
20%Rabatt
Rabatt

Spara 20% på Q+A

Se rabatt

Rabattkoder som inte längre gäller hos Apoteket

15%Rabatt
Rabatt

Sluta röka med Nicotinell - just nu 15% rabatt

Se rabatt
20%Rabatt
Rabatt

Veckans klipp: 20% rabatt vid köp av 2 st La Roche-Posay produkter

Se rabatt

Veckans klipp

& aktuella kampanjer!

Det smartaste sättet att spara pengar hos Apoteket.se är att regelbundet kolla in veckans klipp. Där hittar du de bästa kampanjerna, som uppdateras varje vecka för att erbjuda dig nya och spännande rabatter. Just den här veckan kan du hitta produkter med upp till 50% rabatt, vilket ger dig chansen att köpa allt du behöver till ett mycket lägre pris. Oavsett om det gäller vitaminer, hudvårdsprodukter eller receptfria läkemedel, finns det alltid något för alla. Missa inte möjligheten att spara stort genom att ta en titt på veckans klipp!

Förutom veckans bästa klipp har Apoteket.se en särskild lista med alla aktuella kampanjer som erbjuder olika rabatter. Rabattens storlek varierar beroende på produkt, varumärke eller kategori, men ligger vanligtvis mellan 20% och 35%.

Se rabatt

Spara mer på ditt köp

Såhär använder du en rabattkod

Behöver du fylla på ditt husapotek men vill undvika höga kostnader för läkemedel? Vi vet att läkemedel kan vara dyra, så se till att besöka vår hemsida för att se om vi har en rabattkod för Apoteket att erbjuda dig. Om vi har det, kanske du undrar hur du använder den? Det är enkelt, följ bara några få steg.

  1. Lägg de önskade produkterna i kassan.
  2. Klicka dig sedan vidare till kassan och leta upp fliken "Rabattkod".
  3. Kopiera koden du hittar på vår sida och klistra in den i rabattkodsfältet.
  4. Aktivera rabattkoden och sedan ser du att priset har uppdaterats.
  5. Om priset mot förmodan inte skulle uppdateras, behöver du läsa igenom villkoren för vad som gäller för just den rabattkoden. Det kan variera mellan olika rabattkoder.

Liknande butiker med rabattkoder som Apoteket

Sephora
Rabattkod

Nu får medlemmar 20% rabatt med Sephora kod

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-06-26
MEDS
Rabatt

I MEDS outlet bjuds det på rabatter upp till 70%

Se rabatt
Sephora
Rabattkod

Missa inte 20% rabatt på köp i appen med Sephora rabattkod

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-07-03
MEDS
Rabatt

20% rabatt på Maybelline

Se rabatt

Mer om Apoteket & spartips

Om Apoteket

Ge dig själv ett hälsosammare liv genom att handla dina hälsoprodukter hos Apoteket. Här hittar du inte bara ett brett utbud av hälsoprodukter, utan även läkemedel och en mängd tjänster som riktar sig både till privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver vitaminer, receptbelagda läkemedel eller professionell rådgivning, kan Apoteket tillgodose dina behov och bidra till din allmänna hälsa och välbefinnande.

Studentförmåner

Som registrerad student får du 10% rabatt vid köp över 350 kr hos Apoteket. För att ta del av detta erbjudande, logga in eller registrera dig hos rabattkodsidan för studenter och få din personliga Apoteket rabattkod!

Medlemsförmåner

Ett medlemskap belönar hållbara val, och tillsammans med Apoteket kan du hitta nya sätt att må lite bättre. Genom att bli medlem sparar du pengar på dina köp och blir samtidigt en del av något större. Du får alltid 2% bonus på allt du handlar! Som medlem får du även 5% seniorrabatt om du är över 65 år.

Hitta alla kampnajer

Hos Apoteket hittar du alla aktuella kampanjer direkt via vår webbplats eller Apotekets egen webbplats. Som medlem blir du uppdaterad med de senaste nyheterna och kan följa dem på deras sociala kanaler för att aldrig missa en nyhet. Du är alltid först med att få veta om det finns någon aktuell kampanjkod från Apoteket.

  • Alla (5)
  • Rabattkoder (4)
  • Deals (1)
  • Kontrollerade (4)
  • Upphör snart (1)

Dela din åsikt om våra rabattkoder från Apoteket

Betyg från användare: 0.00 (0 röster)

Hitta en rabattkod för Apoteket

Apoteket erbjuder ett brett sortiment av läkemedel och hälsoprodukter. Genom att använda en Apoteket rabattkod kan du spara mycket pengar inom olika kategorier. Prenumerera på nyhetsbrevet för chansen att få exklusiva rabattkoder med minst 30% rabatt. Följ även Apoteket på sociala medier för att få information om aktuella rabattkoder och erbjudanden.

Spara även utan en rabattkod

Du behöver inte alltid en rabattkod för att spara pengar på dina köp hos Apoteket. Apoteket erbjuder ständigt nya rabatter och kampanjer som ger dig stora möjligheter att spara. Ofta finns kampanjer där du kan få 3 produkter för priset av 2, vilket gör att du kan köpa stora mängder av produkter från samma varumärke till ett lägre pris.
Pepper.seVår integritetspolicy | Cookie policy |