Fungerande Samtrygg rabattkoder och erbjudanden

Missa inte de bästa Samtrygg kampanjkoderna under maj 2024

UtanDeposition
Rabatt

Som kreditvärdig kan du skaffa bostad utan deposition

Se rabatt
GratisKonto
Rabatt

Skapa konto hos Samtrygg helt gratis och hitta ditt drömhem

Se rabatt
12 MånadersGaranti
Rabatt

Med trygghetspaketet får uthyrare 12 månaders garanterad hyra

Se rabatt
GratisAnnons
Rabatt

Skapa en kostnadsfri annons för att hyra ut din bostad

Se rabatt

Genom att använda Samtrygg sparar du pengar

Rättvisa kostnader

Bostadsmarknaden i Sverige är känd för att vara rörig och dyr. Det är svårt att hitta hyresrätter som har rättvisa månadsavgifter, och om du vill hitta en en bostad inne i städer som Stockholm och Göteborg får du vara beredd att betala höga priser. Dessutom är det inte vanligt att bli scammad i bostadsletandet. Samtrygg hjälper dig som hyresgäst att hitta bostäder med rättvisa hyror, och om du är kreditvärdig slipper du dessutom betala deposition eller andra förskottsbetalningar.

Se rabatt

Hos oss hittar du det senaste hos Samtrygg

Erbjudanden och spartillfällen

Vi på Pepper Sverige ser alltid till att uppdatera våra användare när det kommer till fungerande Samtrygg rabattkoder och erbjudanden. Det är inte alltid lätt att vara ute på bostadsmarknaden så när spartillfällen ges brukar det vara tacksamt. Även om rabattkoder hos Samtrygg inte är så vanligt så kan det dyka upp andra erbjudanden som gör att du kan spara pengar, både som hyresgäst och hyresvärd.

Här hittar du flera tips

Om Samtrygg

Samtrygg AB startades för att förbättra andrahandsmarknaden och erbjuda en säker plattform för uthyrning. Med över 10 års erfarenhet har Samtrygg hjälpt tusentals nöjda kunder över hela landet. Idag hyr 150 000 svenskar i andra hand, och med deras modell strävar de efter att göra processen säkrare och smidigare för både hyresvärdar och hyresgäster. Samtrygg erbjuder betalningsgaranti, trygghetsförsäkring och säkra avtal för att minimera risken för bedrägeri.

Samtryggs omdömen och kundrecensioner

Kunders omdömen säger mycket om en tjänst. Hos Samtrygg kan du känna dig trygg i att kunder har lämnat tusentals recensioner som har resulterat i ett väldigt högt betyg. Du kan läsa om hur smidigt kunder tycker det har varit, och hur de har fått enastående service. Samtrygg är alltså populärt, både hos de som hyr ut och de som letar bostad.

Kundtjänst och service

Om du har en allmän fråga kan du skicka ett meddelande till Samtryggs kundtjänst genom deras kontaktformulär på hemsidan. När du hyr ut din bostad hos Samtrygg får du personlig service i form av en kontaktperson som hjälper dig med hela processen. Det kan vara skönt att veta att du inte är ensam och att du kan få hjälp med det mesta, allt från hyressättning till kontraktsskrivning.

Samtryggs kostnader och avgifter

Hos Samtrygg är det helt gratis att skapa ett konto och komma i kontakt med boenden. Även som uthyrare är det helt kostnadsfritt. Det enda du betalar för är när du skriver avtal via Samtrygg. Den avgiften ligger på 15% ovanpå hyresbeloppet. Hyran och avgiften är inkluderade i det pris som anges i bostadsannonsen.

Dela din åsikt om våra rabattkoder från Samtrygg

Betyg från användare: 5.00 (1 röster)

Hyr ut din bostad med Samtrygg

Samtrygg hjälper dig som hyresvärd att tryggt och enkelt hyra ut din bostad. Du kan genom deras verktyg räkna ut din hyra och sedan skapa en annons helt gratis. Denna tjänst är perfekt för dig som vill hyra ut din bostad i 6 månader eller längre. Med hjälp av Samtryggs hyresgaranti och trygghetsförsäkring kan du känna dig helt trygg i den här processen.

Skapa ett konto gratis och hitta ditt nästa boende

Innan du skapar ett konto har du möjlighet att skanna marknaden och se vad som finns tillgängligt. Du går till "Sök efter boende" och där kan du se tilgängliga bostäder runt om i Sverige. För att kontakta en bostad som är av intresse behöver du skapa ett gratis konto och logga in innan du kan skicka ett meddelande.

Relaterade butiker till Samtrygg

Pepper.seVår integritetspolicy | Cookie policy |