Fungerande Elon rabattkoder och erbjudanden

Missa inte de bästa Elon kampanjkoderna under maj 2024

mResell
Rabatt

Hos mResell får du gratis leverans på din beställning

Se rabatt
Acer
Rabatt

Köp utvalda spelprodukter för 30% billigare

Se rabatt

Rabattkoder som inte längre gäller hos Elon

20%Rabatt
Rabatt

Klicka hem en soundbar från TCL för 20% billigare

Se rabatt
25%Rabatt
Rabatt

Få 25% rabatt på en TV från Philips hos Elon

Se rabatt

Elons kampanjblad

Överblick på sparmöjligheter

Det är värt att bläddra igenom Elons kampanjblad för att se vilka produkter som är rabatterade. Du kan spara hundratals kronor på olika produkter, och 20-25% rabatt på hela produktserier. Det kan även smyga sig in en Elon rabattkodi kampanjbladet. Förutom rabatter bjuds det också på tips och inspiration. Du kan enkelt ladda ner kampanjbladet på deras hemsida för att se det digitalt.

Se rabatt

Elon Club

Många förmåner

Gå med i Elons kundklubb och njut av riktigt bra förmåner. Här är exempel på vad du som medlem får ta del av:

• Öppet köp i hela 365 dagar
• Medlemspriser och exklusiva erbjudanden
• Förtur till reor och kampanjer
• Roliga tävlingar med fina priser
• Nyhetsbrev med Elon rabattkoder, tips och erbjudanden Medlemskapet är kortlöst och supersmidigt, och det bästa av allt: helt gratis

Värdefulla tips

Om Elon

Elon är den ledande butiken i Norden när det kommer till vitvaror och hemelektronik, med över 400 butiker runt om i Sverige. Deras butiker, som är bemannade med kunnig personal, erbjuder tjänster som bortforsling av gamla vitvaror och installation av nya. Handla online för hemleverans eller avhämtning i butik eller hos ombud.

Leverantörs- kampanjer

I Elons leverantörskampanjer kan du se aktiva erbjudanden som brukar innefatta att du får cashback, gratis provperioder eller gåva på köpet. För att ta del av dessa erbjudanden behöver du logga in på ditt konto hos Elon Club. Du hittar även flera erbjudanden och rabatter på "Mina sidor".

Rabatt till studenter

Studenter kan njuta av en Elon kampanjkod som ger 10% rabatt på städprodukter och belysning. Perfekt om du behöver en ny dammsugare eller andra dyrare produkter som kan vara svårt att ha råd med som student. Din Elon kampanjkod hittar du på din studentplattform.

Elons experter

När du handlar hos Elon kan du vara trygg i att du får experthjälp. Du kan ta råd av experter på ljud och bild, vitvaror, köksapparater, belysning och mer. Du hittar experter inom de flesta kategorier så att du får den hjälp du behöver.

Dela din åsikt om våra rabattkoder från Elon

Betyg från användare: 5.00 (1 röster)

Vitvaror hos Elon

Elon har koll när det kommer till vitvaror. Du kan handla kvalitativa diskmaskiner, tvättmaskiner, kyl och frys och mycker mer till bra priser. Om du vill kan Elon dessutom hjälpa till med både hemleverans och installation. Efter installation tar de även med din gamla vitvara och lämnar vid återvinning. Elon gör det hur smidigt som helst!

Ljud och bild

Elon Ljud och Bild har nu slagit ihop med Elon! Det betyder att du kan handla hela utbudet från en och samma onlinebutik. Du kan alltså köpa vitvaror och hemelektronik som TV och högtalare i samma beställning, allt för att göra det enklare för dig.

Relaterade butiker till Elon

Pepper.seVår integritetspolicy | Cookie policy |