Fungerande Mixx Travel rabattkoder och erbjudanden

Missa inte de bästa Mixx Travel kampanjkoderna under maj 2024

45%Rabatt
Rabatt

Få upp till 45% rabatt på reserbjudanden

Se rabatt

Rabattkoder som inte längre gäller hos Mixx Travel

Bara2595 kr
Rabatt

Boka sista minuten All Inclusive för från bara 2595 kr

Se rabatt
30%Rabatt
Rabatt

Passa på - 30% rabatt på Avena Resort & Spa Hotel

Se rabatt

Boka charterresor för billigt

Upp till halva priset

Spana in Mixx Travels kampanjer på Charterresor. Klicka in dig i Charterflex kategorin för att hitta flyg, boenden eller båda till rabatterat pris. För att göra din bokning ännu billigare kan du även använda en Mixx Travel rabattkod som går att hitta rätt ofta. På så vis sparar du extra på din nästa charterresa!

Se rabatt

All inclusive sista minuten resor

Boka till bästa pris

Mixx Travel har suveräna priser på sista minuten all inclusive resor för dig som spontant vill boka en drömresa. Spana in deras dagliga anbud och slipp för dyra priser! Om du letar efter att spara ännu mera så är det behändigt med en Mixx Travel rabattkod som ger dig extra rabatt. Se till att hålla utkik vilka rabattkoder som är aktiva och passa på att utnyttja dessa för en ännu billigare resa!

Liknande butiker med rabattkoder som Mixx Travel

Booking.com
Rabatt

Få gratis frukost & rumsuppgradering som medlem med nivå 2

Se rabatt
Booking.com
Rabatt

Bo på hotell i Istanbul för bara 220 kr

Se rabatt
Booking.com
Rabatt

Spara 20% på bokningar när du når nivå 3 som Genium-medlem

Se rabatt
Booking.com
Rabatt

Flyg tur och retur till Paris för bara 1645 kr

Se rabatt

Fler tips som kan hjälpa dig spara

Om Mixx Travel

Mixx Travel är en resebyrå som grundades år 2009 och är mest fokuserat på resor från Norden till runtom hela världen. Det största målet för Mixx Travel är att kunna erbjuda den bästa semestern och spara så mycket pengar som möjligt!

Vinn en lyxresa

Fyra gånger om året har du chansen att vinna en lyxresa för 2 personer. Du kan delta it Mixx Travels utlottning och vinna en vecka på ett lyxigt hotell i en härlig destination. För att delta måste du se till att prenumerera på nyhetsbrevet. Som prenumerant får du dessutom även reda på Mixx Travel rabattkoder och andra kampanjer!

Boka tidigt hos Mixx Travel

Boka tidigt med Mixx Travel och spara pengar. På hemsidan finner du en specifik kategori med olika resealternativ till extrapris. När du bokar tidigt har du mycket fler alternativ på hotell och flyg för billigare. Du får chansen att spara upp till 50% på väldigt många olika resor!

Familjeresor

Spara på familjeresor när du bokar genom Mixx Travel. Få inspiration på en roliga resa som passar hela familjen och spara med en Mixx Travel kampanjkod. Hitta även familjeresor till kampanjpris, så du har alltid möjlighet att få rabatt på olika paket.

Dela din åsikt om våra rabattkoder från Mixx Travel

Betyg från användare: 5.00 (1 röster)

Rabatt på resor

Boka en resa med Mixx Travel och spara samtidigt. Du finner alltid olika erbjudanden där du kan få upp till 50% rabatt på flyg och hotell. Spana in vilka kampanjer som pågår just nu och passa på att boka din nästa resa för extra billigt!

Boka en gruppresa

Planerar du att boka en resa med en grupp med fler en 14 personer? Då kan du kontakta Mixx Travel för hjälp med planeringen samt för att få ett bättre pris. Få hjälp med all möjliga alternativ och låt dem ge dig de bästa tipsen för destinationer och aktiviter.

Relaterade butiker till Mixx Travel

Pepper.seVår integritetspolicy | Cookie policy |