Möt det engagerade teamet bakom Pepperdeals.se!

Teamet bakom Pepper kämpar för att du ska trivas och känna trygghet på våra sidor, där de generöst delar erbjudanden och engagerar sig i livliga diskussioner. Många bland dem var en gång i tiden vanliga användare, precis som du, innan de fann sin plats hos oss!

Support-teamet

Supportspecialisterna utgör hjärtat i vår gemenskap - det är dessa personer som konverserar med dig, granskar deals, kommentarer och rapporter. Deras uppgift är att säkerställa att all information på webbplatsen är pålitlig, samt att ge hjälp och stöd, så att du känner dig trygg och bekväm med att bidra till gemenskapen. Om du har några frågor eller feedback, tveka inte att räcka ut en hand.

Deal-redaktörerer

Deal-redaktörerna har din bästa upplevelse i åtanke; de är ständigt på jakt efter fantastiska deals (särskilt inom sina specialområden) och jobbar nära vårt partnerskapsteam för att finna de mest fördelaktiga erbjudandena för våra användare. Våra Deal-redaktörer kan förhandla fram rabatter och bedöma deals som våra partners skickar till oss. För att säkerställa total opartiskhet följer båda teamen en serie riktlinjer som främst fokuserar på kvaliteten av dealsen. Som medlem i communityt kan du sedan rösta på dessa deals och dela dina tankar, precis som du kan med alla andra deals eller rabattkoder på webbplatsen.

Ledningsgruppen

Vår ledningsgrupp är här för att se till att communityt kan blomstra, samtidigt som vi håller en positiv och öppen atmosfär.

Pepper - En global plattform

Medans Pepper fortsätter att blomstra, finns det många andra team världen över som arbetar outtröttligt bakom ridån för att säkerställa att Pepper är lätt att navigera och förblir den ultimata platsen för att hitta de mest attraktiva dealsen och tillförlitlig information. Dessa hängivna individer bidrar till att förbättra webbplatsens prestanda, dess användarvänlighet, förbättra eller skapa nya funktioner (inklusive allt det roliga med Flamedeer-jakten!), ta hand om vårt team och våra kontor och betala räkningar. Varje person som är kopplad till Pepper bidrar till att hålla Peppers community i ständig rörelse.

Att ha flera team spridda över olika länder ger oss en skattkista av individer att interagera med och en rikedom av information att dela. Vårt globala team utbyter deals och expertkunskaper, vi bistår varandra i att göra våra lokala plattformar så strålande som möjligt. Detta ger oss även praktiska fördelar, såsom att upptäcka och motverka globala trender av spam och reklam samt dela information om oseriösa aktörer som förstår marknaden - vi välkomnar erbjudanden från de mest betrodda och är försiktiga med erbjudanden från de vi är mindre säkra på. Att ha en diversifierad grupp av redaktörer, moderatorer och medarbetare med olika bakgrunder hjälper vårt team att ta välgrundade beslut och utforma rättvisa policyer med communityt i fokus.

Vill du bli en del av vårt team?

Utforska våra lediga tjänster och hitta din plats på Pepper.