Fungerande Foodora rabattkoder och erbjudanden

Missa inte de bästa Foodora koderna under maj 2024

130 krRabatt
Rabattkod

Spara 130 kronor på din beställning med Foodora rabattkupong

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-06-03
130 krRabatt
Rabattkod

Få 130 kr avdrag på din nästa order med Foodora rabattkod

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-07-01
150 krRabatt
Rabattkod
Upphör snart

Foodora rabattkupong ger dig 150 kr rabatt på McDonald's, MAX och Burger King

Se rabattkod
Upphör imorgon
110 krRabatt
Rabattkod

Är du student? Få 110 kronor rabatt på ditt första köp

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-08-05
100 krRabatt
Rabattkod

Bjud in en vän till appen och få 100 kr rabatt på nästa order

Se rabattkod
Sista giltighetsdag 2024-06-06
FriFrakt
Rabatt
Gratis frakt

Få fri frakt när du beställer mat från Foodora Market

Se rabatt

Rabattkoder som inte längre gäller hos Foodora

40%Rabatt
Rabatt

Spara upp till 40% rabatt på olika restauranger

Se rabatt
40%Rabatt
Rabatt

Aktuella Deals - Få upp till 40% rabatt på utvalda restauranger

Se rabatt

Rabatt till alla smakäventyrare

130 kr rabatt på din beställning

Njut av 130 kr i grym besparing på din första order över 150 kr – ett välkomsterbjudande som gäller för alla nya Foodora användare där ute! Men vänta, vi glömmer inte bort alla återkommande smakäventyrare. Du förtjänar också en fin rabatt! Vi har haft massvis med Foodora kuponger i bagaget, med besparingar mellan 70-130 kr även för alla stammisar. Spana in våra färska Foodora rabattkoder här ovanför och se vilken som kittlar dina smaklökar just nu!

Se rabatt

Bra att ha koll på

Leverans, betalning och kundtjänst

Foodora erbjuder flexibla leveranstider men sen varierar det självklart på restaurangens öppettider. Leveransavgifter varierar beroende på avstånd från restaurangen. Om restaurangen sköter sina egna leveranser bestämmer de sina egna avgifter. Foodora erbjuder snabba leveranser på 30-35 minuter i genomsnitt. Du får en ungefärlig leveranstid innan du bekräftar din beställning. Betalningsalternativen är vanliga betalkort och PayPal. För att komma i kontakt med deras kundtjänst kan du mejla till [email protected].

Stort urval av resturanger som passar allas smak

Foodora samarbetar med ett omfattande utbud av restauranger som tilltalar allas smaker. Från lokala delikatesser till internationella favoriter finns där alternativ för varje persons preferens. Med bekväm leverans du utforska en smakrik värld och njuta av dina favoriträtter från olika kök.

Läsvärd information om Foodora

Om Foodora

Foodora grundades i Tyskland och har sedan expanderat globalt. De är närvarande i över 40 länder och över 500 städer världen över. Med sin start i Tyskland och sedan etablering i Sverige 2015, har foodora vuxit till att bli en pålitlig tjänst för matleveranser i Norden och runt om i världen.

Alltid gratis leverans

Hos Foodora har du alltid möjligheten att få leveransen kostnadsfritt. Antingen med en Foodora rabattkod eller genom att sortera på restauranger som erbjuder fri leverans. Det kan absolut vara värt det med tanke på hur mycket du kan spara efter några beställningar.

110 kr studentrabatt

Spara 110 kr som student på ditt första köp! Njut av hemleverans från restauranger & butiker med din rabatt via foodora-appen. Erbjudandet gäller för alla butiker & restauranger med ett minsta ordervärde på 200 kr. Bon appétit!

Bjud in dina vänner

Få 100 kr per inbjuden vän! Skicka din unika länk via foodora-appen. Din vän måste skapa konto med länken för att få rabatt. Efter deras första beställning får du en 100 kr rabattkod, giltig i 3 månader. Väns koden är giltig i 1 månad.

  • Alla (6)
  • Rabattkoder (5)
  • Deals (1)
  • Gratis frakt (1)
  • Kontrollerade (5)
  • Upphör snart (1)

Dela din åsikt om våra rabattkoder från Foodora

Betyg från användare: 0.00 (0 röster)

Rabatt på mat levererad till dörren från 15 min!

Få rabatt på restaurangmat levererad från 15 minuter! Njut av smakrika rätter som sushi, hamburgare, pizza och sallader. Dessutom kan du handla matvaror som mjölk, bröd och schampo till normala butikspriser. Vad som gör det ännu bättre? Med en Foodora rabattkod får du oftast mellan 60-130 kr rabatt. Enkelt och smidigt!

Erbjudanden hos Foodora

Få ut det mesta av dina beställningar hos Foodora genom att kryssa i rutorna 'Fri frakt' och 'Rabattkoder accepteras'. Detta tar inte bara bort leveransavgiften utan ger dig också möjlighet att använda en Foodora rabattkod. Njut av både maten och det förmånliga priset!

Relaterade butiker till Foodora

Pepper.seVår integritetspolicy | Cookie policy |