Fungerande Snusbolaget rabattkoder och erbjudanden

Missa inte de bästa Snusbolaget kampanjkoderna under maj 2024

GratisFrakt
Rabatt
Gratis frakt

Alltid gratis leverans vid köp över 199 kr hos Snusbolaget

Se rabatt
Bara360 kr
Rabatt

Köp 10-pack Loop Jalapeno Lime Strong för bara 360 kr

Se rabatt
Bara149 kr
Rabatt

Fynda olika 10-pack snus från bara 149 kr hos Snusbolaget

Se rabatt
Bara279 kr
Rabatt

Köp 10-pack Zonex Cold Blast för bara 279 kr

Se rabatt
Hemköp
Rabatt

Upp till 5% rabatt på utvald kött

Se rabatt
Hemköp
Rabatt

Spara upp till 10% på utvald kaffe

Se rabatt

Rabattkoder som inte längre gäller hos Snusbolaget

Bara299 kr
Rabatt

Handla 10-pack ZYN från bara 299 kr hos Snusbolaget

Se rabatt

Beställ mixpack

Beställ olika smaker i ett paket

Upptäck den spännande världen av snus med Snusbolagets mixpack! Nu kan du skapa ditt eget unika paket genom att blanda olika smaker i ett enda paket. Med ett brett utbud av smaker att välja mellan kan du skräddarsy din eget snusupplevelse. Oavsett om du föredrar klassiska smaker eller vill utforska något nytt och spännande, har Snusbolaget något för alla. Deras mixpack erbjuder en praktisk och prisvärd lösning för dig som vill testa olika alternativ och hitta din personliga favorit.

Se rabatt

Bra att veta

Prenumerera på snus

Några fördelar med att prenumerera på snus från Snusbolaget:

• Prenumerera utan bindningstid
• Som prenumerant behöver du inte betala för frakten
• Smidiga beställningar: välj helt enkelt vilka sorter du vill ha, hur mycket och hur ofta du vill få ditt snus levererat
• Du har alltid tillgång till färskt snus
• Du kan pausa din prenumeration när som helst

Passion för folkhälsa

Snusbolaget anser att snusande är en form av njutning och ett betydligt bättre alternativ till rökning. Kolla videon och lyssna på hur Snusbolaget tar åtgärder för att främja den svenska folkhälsan.

Tips och information

Om Snusbolaget

Snusbolaget är Sveriges största snusbutik online. De satsar på enkelhet: ett stort utbud av snus och bra service. Med deras smidiga leveranser och flexibla betalningsalternativ är Snusbolaget en perfekt onlinebutik för dig som älskar snus! Snusbolaget har över 600 sorter av snus och 170 000 nöjda kunder.

Snusjournalen

Läs Snusjournalen - din guide till snusets universum! Snusjournalen är Snusbolagets blogg som är dedikerad till att testa, undersöka och skriva om allt som rör det svenska snuset. Här hittar du de senaste nyheterna, fakta och hemligheterna bakom denna traditionella produkt.

Fri frakt

Hos Snusbolaget har du alltid chansen att få ditt snus leverat helt kostnadsfritt på nolltid. Du får alltid gratis frakt om du handlar för över 199 kr eller om du startar en prenumeration. Snusbolaget erbjuder expressfrakt till hela Sverige inom 1-4 arbetsdagar.

Köp i flerpack

Om du vill spara pengar på dina snusbeställningar tipsar vi att beställa i flerpack. Du kan få upp till 15% rabatt om du köper i större mängder jämfört med att köpa dosor enskilt. Glöm inte att använda en Snusbolaget rabattkod för att maximera din besparing!

  • Alla (4)
  • Deals (4)
  • Gratis frakt (1)

Dela din åsikt om våra rabattkoder från Snusbolaget

Betyg från användare: 5.00 (1 röster)

Stort urval av snus och nikotinpåsar

Vill du ha snus levererat smidigt hem till din dörr? Då har du hittat rätt. Snusbolaget erbjuder ett brett sortiment av snus och nikotinpåsar (vitt snus) från de största tillverkarna. Här hittar du snus från bl.a. General, Göteborgs Rapé, Ettan, ZYN, XR, Odens och VELO.

Alltid låga priser

Snusbolaget strävar efter att erbjuda billiga priser på hela deras sortiment. De har regelbundna kampanjer som hjälper dig att spara på dina inköp. Med hjälp av en Snusbolaget rabattkod som du kan hitta här hos oss på Pepper kan du även få extra rabatt!

Relaterade butiker till Snusbolaget

Pepper.seVår integritetspolicy | Cookie policy |