Tyvärr har denna rabattkod löpt ut två minuter sedan.
125°
Publicerad sju dagar sedan

[Gratis] - Epic Games Call of the Wild: The Angler

GRATIS200kr
Delad av
Mark Country Manager
Gick med 2023
283
81

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Spel & Gaming deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

Från skaparna av theHunter: Call of the Wild kommer en öppen världs-fiskeupplevelse! Koppla av på din favoritplats eller utforska exceptionella landskap med dina vänner medan du fortsätter din väg mot att bli ett fiskeess.


Utforska vidsträckta landskap
Njut av friheten att fiska i en stor öppen värld inspirerad av verkliga platser. Res genom de olika omgivningarna med båt, ATV eller till fots, och upptäck gömda dammar, lugna sjöar och lokala sevärdheter. Vad du än bestämmer dig för, kommer varje resa att ha något som får dig att vilja återvända.


Bli ett fiskeess
Bemästra olika fisketekniker för att få den mest imponerande fångsten. Köp utrustning och skapa skräddarsydda fiskeriggar med ett brett utbud av spön, linor, beten, krokar, flöten och jigghuvuden. Skapa din karaktär och anpassa deras utseende och attribut. Slutför utmaningar för att tjäna belöningar och upptäck en öppen värld genom intressanta berättelseuppdrag.


Spela ensam eller med vänner
Koppla av på din favoritplats eller ge dig ut i vattnet med vänner i online-samarbetande multiplayer för upp till 12 spelare. Träffa andra sportfiskare och skapa minnen som varar livet ut. Du kan också spela offline för en lugn soloupplevelse.

Ett spel som aldrig slutar växa
Teamet kommer att fortsätta att arbeta nära communityn för att leverera underhållande innehåll, funktioner och uppdateringar inspirerade av spelarnas feedback. Följ med oss på denna fantastiska oförglömliga fiskeupplevelse!

Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

2 Kommentarer

 avatar
  1. Dkhs7703 avatar
    Tack 😃
    Mark avatar
    Författare
    Any time 😁