Tyvärr har denna rabattkod löpt ut en minut sedan.
67°
Publicerad 29 februari 2024

ROSE COUNT SOLO 1 MTB Cykel

5 556kr9 450kr(-41%)
918kr från Tyskland · ROSE
Delad av
hugo.9191
Gick med 2023
28
9

Om denna deal

Denna deal har löpt ut. Här är några alternativ som kan intressera dig:

Mer Sport & Utomhusaktiviteter deals

Hitta mer så här

Se alla deals

Upptäck fler deals på vår hemsida

ROSE är en tysk cykeltillverkare som producerar cyklar av hög kvalitet. Leveranskostnaden är mycket hög (918 kr till Sverige) men de har sällan 40% rabatter, så jag tycker att det fortfarande är en mycket bra deal.

  • Vikt: 13,9 kg
  • Rammaterial: Aluminium
  • Fjädring fram: 100 mm

814_1.jpg
COUNT SOLO är en prisvärd terrängcykel som är lämplig för vardagsbruk. Den lätta aluminiumramen med balanserad geometri säkerställer en harmonisk och säker körupplevelse. Högkvalitativa och robusta komponenter kompletterar bilden av en allround mountainbike.

Utöver de klassiska storleksrekommendationerna ger de fem ramstorlekarna dig också möjligheten att välja rätt storlek för din avsedda användning – bryr du dig om en särskilt smidig och lekfull körkänsla kan detta uppnås med en mindre ramstorlek, samtidigt som en större storlek ger stabilare köregenskaper i höga hastigheter.

Tack vare Solo-Air-fjädring kan RockShox Judy Silver TK anpassas efter dina individuella behov. Med sin 100 mm vandring erbjuder den övertygande fjädringsprestanda i en mängd olika körsituationer – hårdare trimning ger mer kontroll på leden, mjukare inställning ger dig en bekväm åktur i vardagen. Lockout-funktionen möjliggör effektiv trampning och en bra prestanda i uppförsbacke av Count Solo.

De pålitliga växlingskomponenterna i Deore 5100-gruppen har en räckvidd på 510 % och säkerställer att du alltid är i rätt växel. Inspirerad av tekniken för komponenter som täcker intervallet och tack vare dess enkla hantering är detta det perfekta växlingssystemet för nybörjare och alla som vill fokusera på det väsentliga.

Med den hydrauliska skivbromsen från SHIMANO kan du kontrollera bromskraften i alla situationer. Den speciella designen minskar buller under bromsning och säkerställer konsekvent bromsprestanda under en lång rad förhållanden.

Shimanos WH-MT500-hjul är ett bra val för att åka offroad. Tillsammans med Kendas Booster-däck skapar de en oslagbar duo som ger dig det nödvändiga greppet och säkerheten i nästan vilken terräng som helst.
Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

1 Kommentar

 avatar
  1. Toralf avatar
    Bra pris för den utrustningen