Publicerad två dagar sedan

Tips på Bonuskort i Sverige?

Hej på er!

Jag flyttade från Storbritannien till Sverige för tre år sedan och har lagt märke till att sortimentet av bonuskort här inte riktigt matchar vad jag hade hoppats på. Jag fattar att vi inte är i USA med deras enorma utbud, men jag trodde det skulle finnas något liknande det jag var van vid i Storbritannien.

För tillfället använder jag SAS Amex och Bank Norwegians kort, samt ett ICA-kort för att samla poäng på matinköp. Men jag känner att avgifterna på vissa kort här i Sverige inte riktigt står i proportion till de förmåner man får, särskilt om man inte handlar för stora belopp regelbundet.

Jag undrar om det finns några mindre kända bonuskort eller smarta sätt att maximera fördelarna med dessa kort i Sverige? Jag skulle verkligen uppskatta alla tips och råd ni kan dela med er!

Tack så mycket på förhand!
Från Communityt
Ny kommentar

5 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
 1. Sara21 avatar
  Några tips jag själv fått men inte använder (jag kör på Amex):


  Everydaycard - erbjuder 0,5-1% cashback på alla dina köp. Dessutom får du extra fördelar som försäkringar och rabatter på bränsle.

  Refunder - Också cashback som ibland släpper gratis deals etc. Gratis att skaffa.
  elbow avatar
  Författare
  Tack, jag hade ingen aning om Refunder, ska absolut kolla in det!
 2. Mark avatar
  Blev lite nyfiken, hur ser utbudet ut i USA/UK?
  elbow avatar
  Författare
  För jämförelse, det fanns många alternativ i Storbritannien. Och Amex (åtminstone var det så för några år sedan) hade regelbundna kampanjer som 20% rabatt hos utvalda återförsäljare, Shop Small-kampanjen som gav £5 tillbaka vid köp över £10 i utvalda butiker, upp till £50 i kredit per kampanj, och registreringsbonusarna samt de årliga avgifterna var överlag mycket bättre, och deras kundtjänst skulle göra allt för att behålla dig som kund.moneysavingexpert.com/cre…ds/

  Amerikanska belöningskort är en helt annan värld, vissa banker ensamma erbjuder förmodligen ett bredare utbud av alternativ än alla svenska banker tillsammans.thepointsguy.com/cre…ds/