Tyvärr är denna diskussion inte längre giltig
Publicerad 26 april 2024

BARNENS DAG 2024 GÖTEBORG

BARNENS DAG 2024

Mer info via länk med program och platser

EVENEMANGSPLATSER HÄR

Bältespännarparken
Domkyrkoplan
Gustaf Adolfs Torg
Kronhusparken/Kronhuskvarteret
Kungsportsplatsen
Kungstorget/Saluhallen
Milleniumplatsen
Nextgen Park Esperantoplatsen
Nordstan
Aktiviteter hos BUTIKER!


Barnens Dag Göteborg

Upplev Göteborgs innerstad när den är som bäst, när barnen är i centrum. Lördag 4 maj 2024 får alla barnfamiljer en oförglömlig dag i innerstaden! Under Barnens Dag får alla barn en hel dag med massor av roligt att uppleva och prova på.

Evenemanget arrangeras av Innerstaden Göteborg tillsammans med UNICEF Sverige.

Barnens Dag aktiviteter

Provsitt fräcka bilar, möt räddningstjänsten, upplev musik- och dansframträdanden, smaka god mat från food trucks, få ansiktsmålning, träffa superhjältar, prova på Capeoria, skapa din egen badbomb eller prova dans- och barngympa.

Detta är ett axplock av hundra programpunkter!

UNICEF Sverige

I år har vi ännu en gång fått den stora äran att skapa Barnens Dag tillsammans med barnrättsorganisationen UNICEF Sverige. Ett av våra huvudsyften med dagen är att lyfta barnperspektivet, barnkonversionen och barns rättigheter.

Besökarna kommer få uppleva ett spännande scenprogram på stora scenen med UNICEF Sverige. Det bjuds på framträdanden av artister och andra profiler som kommer bidra till en händelserik och spännande Barnens Dag lördag 4 maj.

Utöver barns rättigheter kommer fokus ligga på hållbarhet och miljö samt lyfta barnperspektivet genom att involvera barnen i skapandet av evenemanget.
Från Communityt
Ny kommentar

0 Kommentarer

Frågor? Åsikter? Förslag?