20°
Publicerad sju timmar sedan

Testa Podme gratis i 30 dagar

100% av
Delad av
Johan_
Gick med 2024
71
12

Om denna rabattkod

Testa gratis i 30 dagar!!

Podme – platsen för dina favoritpoddarNär Podme skapades år 2017 var donationer, sponsring och reklamintäkter i princip de enda sätten för podcastkreatörer att få betalt för sitt hårda arbete. Medan varumärken gärna förknippade sig med de kända profildrivna poddarna fick kreatörer som berättade om brott och draman från samhällets skuggsida, driva sin podcast som ett hobbyprojekt. Resultatet blev att många kreatörer fick lägga ner, tulla på kvaliteten eller släppa avsnitt med långa mellanrum. Ur denna orättvisa skapades Podme.

Podme har som vision att berika människors liv genom berättelser. Vi strävar efter att hjälpa kreatörer förverkliga sina drömmar och skapa högkvalitativa poddar som väcker känslor, utbildar och hänför alla som älskar en fängslande historia. Från första början har Podme gett många podcastkreatörer möjligheten att ägna mer eller all sin tid åt podcastproduktion och därmed förbättra det podcastlandskap som vi känner idag.

Vi brinner för att erbjuda dig det bästa inom ljudinnehåll. Vi välkomnar dig in i podcastbubblan med ett aktuellt och brett innehåll av humor, samtal, samt nervkittlande dokumentärer. Oavsett om det är för din vardagsrutin eller din välförtjänta egentid är vi alltid där för dig.

Vi är Podme!

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv till hej@podme.com
Mer information från
Från Communityt
Ny kommentar

4 Kommentarer

sorterat efter
 avatar
 1. Gus88 avatar
  Har svårt att tacka nej till gratis, men känns onödigt när man har spotify. Prove me wrong?
  Johan_ avatar
  Författare
  Det enda jag kan säga om saken är att jag inte har Spotify utan kör med youtube premium, så visste inte att de fanns poddsr på Spotify men eftersom det är gratis så kan du testa dig fram och gör sen bedömning och lämna info till oss sen 👻
 2. Sara21 avatar
  tack
  Johan_ avatar
  Författare
  Var god!!