138°
Publicerad 19 timmar sedan

[PRISFEL] Aculief Wearable Acupressure Clip (2 stycken)

33,49kr336kr(-90%)
Delad av
ellie.o
Gick med 2023
40
7

Om denna deal

Ett liknande prisfel publicerades här för ett tag sedan, men det var en mycket liten storlek (XS) för barn. Nu även tillgänglig för vuxna

975-utcDi.jpg
  • Bärbar batteripress: Aculief är en kompakt akupressurenhet som trycker på LI4 akupressurpunkten på handen, som ligger mellan tummen och pekfingret. Den utvecklades för att lindra spänningar och naturligt lindra huvudvärk hela dagen.
  • Naturlig lindring av huvudsmärtor och migränder: Akupressur mot huvudvärk är ett helt naturligt, medicinfritt alternativ för människor som vill lindra smärta som orsakas av återkommande huvudvärk, migrän, ögonproblem och feber. Massageapparaten med tryckpunkt kan också hjälpa till att stärka ditt immunförsvar.
  • Stressminskning när du är på språng: Detta är ett diskret och mobilt sätt att lösa nackspänningar för att lindra obehag samtidigt som du bibehåller en aktiv livsstil. Medan andra akupressur- och akupunkturenheter som akupressurmattor kan vara skrymmande, följer akulief överallt.
  • "För optimal passform: För bästa resultat bär du Aculief på handen som du använder mindre och placerar huvudvärk akupressurklämman på akupressurpunkten LI4, som ligger mellan tummen och pekfingret. Migrä akupressur klämman passar som gjuten och vi har flera storlekar och färger för att passa våra kunders smak! "
  • "Problemfri retur: Vi vet att erfarenheten av personligt välbefinnande är individuell och därför erbjuder vi en okomplicerad returpolicy. Kontakta Aculief inom 60 dagar efter ditt köp. Använd inte Aculief Akupressur Clip migrän om du är gravid eller har en nylonallergi.
Amazon.se Mer information på
Från Communityt
Ny kommentar

1 Kommentar

 avatar
  1. Stepan avatar
    Tack!

    för dig